Grafplank Adalyn

€400,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 7-15 dagen

Hoogte: 52 cm
Breedte: 43 cm
Dikte: 4 cm

De grafplank is een biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en goedkoop alternatief voor de grafsteen. De grafplank past perfect binnen een Groene uitvaart en is ideaal voor natuurbegraafplaatsen en urnentuinen. Overweeg de houten grafplank ook te gebruiken als tijdelijke grafmarkering, zodat een graf niet anoniem is en u alle tijd krijgt om rustig een definitief grafmonument uit te zoeken.

Ieder grafplank is uniek en wordt handmatig vervaardigd door kunstenares Bernadette de Bougainville en is door middel van symbolen en teksten volledig aan uw wensen aan te passen.

Grafplanken zijn gedenktekens van hout die verduurzaamd worden met natuurlijke impregneerolie. Hierdoor zijn ze volledig biologisch afbreekbaar waardoor ze perfect passen binnen een milieubewuste levensstijl en bijdragen aan een circulaire economie.

De grafplank kan op een graf of bijvoorbeeld in een urnentuin neergelegd worden, of rechtop geplaatst. Iedere grafplank wordt geleverd met een bijpassende houten steun, die desgewenst door middel van bijgeleverde deuvels eenvoudig achter de plank te bevestigen is, zodat de plank niet omvalt of omwaait. De grafplank gaat jaren mee. Plaats de grafplank op kiezels of schelpen en bestel een onderhoudssetje met impregneerolie om de levensduur van de grafplank nog verder te verlengen.

Hoe gaat de bestelling in zijn werk?

  • Kies een blanco grafplank.
  • Geef de naam, geboorte- en sterfdatum door.
  • Bestel desgewenst een (eigen) tekst erbij.
  • Bestel desgewenst een (eigen) symbool erbij.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen