Disclaimer

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle wijzigingen, aanpassingen en typefouten voorbehouden. We doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. Grafplank.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook voor het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en de aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. We zullen er alles aan doen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

De eigenaar van de auteursrechten van deze website is Grafplank.nl of is eigendom van derden die toestemming hebben gegeven aan Grafplank.nl om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, duplicatie of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van Grafplank.nl.