Verzending & Retourbeleid

Verzending

De vervaardiging en standaard verzending van de grafplank vindt plaats binnen 10 werkdagen gerekend vanaf de eerste werkdag na de geplaatste bestelling. Dat betekent dat u de grafplank over het algemeen binnen 15 dagen in huis heeft. Heeft u specifieke wensen voor bijvoorbeeld een spoedlevering, neem dan contact op per mail.

De grafplank wordt verstuurd in een stevige milieuvriendelijke kartonnen doos waarin biologisch afbreekbare luchtkussenzakjes worden geplaatst om schade tijdens het transport te voorkomen.

 

Retourbeleid

Tenzij de kunstenares bij het vervaardigen van de Grafplank in gebreke is gebleven, door bijvoorbeeld een naam, of geboorte-/sterfdatum onjuist over te nemen van de bij de bestelling aangeleverde tekst, is het niet mogelijk de vervaardigde Grafplank te retourneren of aanspraak te maken op het terugstorten van gemaakte kosten.

Let op: producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.